• DVB-C STB

    DVB-C STB

    Pambuka:

    Sistem iklan dirancang kanggo mujudake bisnis tambah nilai.

    Sistem iki ngetutake standar DVB, lan ngirim data pariwara menyang set-top box liwat siaran.

    Mujudake bisnis pariwara lan mbantu operator ngembangake sumber penghasilan anyar.

  • DVB-t2 HDSTB

    DVB-t2 HDSTB

    (M88CS80001+M88DM6000+M88TC6800

    /M88CS80001+DTBM8880+Si241)

    Instruksi Teknis

  • DVB-C HDSTB -En

    DVB-C HDSTB -En

    DVB-C HDSTB(M88CC6000-T010)

    Instruksi Teknis

  • DVB-S2 HDSTB

    DVB-S2 HDSTB

    (m88cs6011 + m88cs8001b-S/t, m88cs8051b-t)

    Stabilitas lan linuwih

    1. Tingkat Lulus: 99%
    2. Urip layanan> = 80000 jam, Tegese wektu antarane gagal MTBF paling sethithik 15000 jam.