11.6 INCH gendheng Mount Flip Down Monitor

Katrangan singkat:

10.3″ Monitor LCD Flip Down kanthi Pamuter DVD Dibangun, Input MHL MobileLink lan 3 Pilihan Omah dening Power Acoustik®.Produk kelas paling dhuwur iki digawe kanthi ahli tundhuk karo standar industri sing ketat kanggo nawakake gabungan desain sing seimbang lan tingkat keahlian sing dhuwur.Diprodhuksi saka bahan sing misuwur ing industri nggunakake peralatan sing paling anyar, njamin linuwih lan nilai sing langgeng.Produk iki dibedakake kanthi jaminan kualitas total, ora bisa ditandingi dening wong liya.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi

AV Input 1 AV Output 1
Rasio aspek 16:9 Pemancar FM sing dibangun ing ya wis
Dibangun ing IR Transmitter ya wis DVD Player Klebu ya wis
HDMI Input ya wis Input Headphone ya wis
Warna Utama Ireng, Abu-abu, Beige Remot kontrol No
Resolusi Layar 800 x 480 Ukuran Layar 10" - 10.9"
Tipe Layar TFT LCD Urutan ndhuwur 30
Layar tutul No Jinis Flip Down Monitor
036b1565
ed57b677
9dcf611c

Fitur

Kualitas dhuwur kanthi rega terjangkau

Pakar digawe saka bahan premium

Dibangun kanggo cocog karo kabutuhan pas

Pimpin ing inovasi teknologi lan pakaryan sing ora bisa ditandingi luwih saka 30 taun, Power Acoustik® wis nggawe tren anyar ing industri elektronik kanthi ngenalake teknologi anyar sing revolusioner sing bakal duwe pengaruh gedhe kanggo taun ngarep.Merek kasebut darmabakti kanggo nggawe potongan elektronik seluler sing paling apik sing nggawa nilai lan cocog karo gaya urip sing sibuk saiki.Wis pirang-pirang dekade, prinsip-prinsip pandhuan iki tetep ora owah.Power Acoustik ngadeg ing pinggiran modern saka evolusi produk audio/video kanthi R&D sing kuat uga perbaikan terus-terusan saka desain sing wis ana.Taun-taun metu, Power Acoustik nggawe produk elektronik seluler sing luwih dhuwur sing nawakake macem-macem fitur canggih sing ngganti model sadurunge, uga sing dikarepake.Pikiran sing ora ana ing kothak, inovasi ing desain lan fitur sing ndadekake Power Acoustik dadi sirah lan pundhak liyane.Dheweke nawakake piranti panyimpenan media kanthi kapasitas sing luwih gedhe, luwih akeh format, antarmuka kualitas sing luwih dhuwur, lan iki mung sawetara sing kudu dijenengi.Wangun lan fungsi harmonis sekring ing saben desain kanggo nyedhiyani sampeyan karo elektronik modern, intuisi, pangguna-loropaken sing ngirim jero, swara akustik bening kristal lan kualitas gambar paling dhuwur.

f3825c2d
1abe34f9
76f90bdb

Garansi

Produk sing dituku saka pengecer online duwe garansi 90 dina.Yen bali sampeyan dituku sadurunge 90 dina, sampeyan kudu menehi kuitansi sing nuduhake yen unit kasebut dipasang kanthi profesional.Istilah garansi bisa diganti tanpa kabar sadurunge.

Rincian

2O9A6993
2O9A7002
2O9A7014
a645ff57
c4d655d0
e4648046
94c3cc7b
53524faf
50aa1299

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita