Monitor gendheng bus 15.6-inch anyar

Konfigurasi dhasar: Layar IPS full-view 15,6 inci, resolusi 1920 x 1080.Android 9, memori 2 gb + 16 GB.

Ukuran produk: 42*28*3.5 cm

Fungsi: siji input video lan loro output audio, nyambung lan nginstal audio pandhu arah.Kanthi USB/SD, akses Internet nirkabel WIFI, input HDMI opsional sing disesuaikan, NONTON TV online lan film.Video HDMI lan input audio, bisa disambungake menyang karaoke lagu, efek apik banget.Kanthi USB\SD, bisa muter program multimedia.Bluetooth, pemancar FM bisa disambungake menyang stereo mobil asli.Internet seluler nggawa konten seluler menyang layar amba.Nggawa sungu dhewe.TV online, film online, lagu on-demand.

Produk kasebut nggunakake awak super tipis, kanthi lampu atmosfer, gaya tampilan ngarep.

Program diwasa lan stabil, diinstal ora bakal cacat, panggantos remot kontrol sawise Advertisement luwih trep.

Bisa dimuat buick GL8 kendaraan komersial 25S, model 652T, Vito, Odyssey Alisson lan model 7 kursi, MPV, kendaraan komersial, mobil saloon, bus, minibus

1366 中文 UI


Wektu kirim: Jun-02-2022