Monitor atap

Produk manual

Monitor atap

1.PRODUK PARAMETER DASAR

12.1" Resolusi 12808*RGB*800
Lpanguripan 400cd/m2
Rasio Kontras 800:1
Jinis Antarmuka LVDS
Mainboard Mchip aster MSTV59
OSD Menu Basa MMultiple Basa
Aimbuhan Item Luminance/rasio kontras/chromaticity/mode boot
Imode tampilan mage 16:10
system NTSC/PAL Identifikasi otomatis
Iantarmuka Video 1 RCA lotus terminal RP-SMA Male (kuning)
Video 2 RCA lotus terminal RP-SMA Male (kuning)
HDMI Sslot HDMI tandha
USB Standhard UBS slot
SD/TF Sslot D/TF
L-METU RCA lotus terminal RP-SMA Male (putih)
R-METU RCA lotus terminal RP-SMA Male (putih)
Antarmuka daya Red garis daya ireng
Osing Mamba ngarep lan mburi achine 0–170
Casumsi MAX12W
Sumber daya 12V
Osuhu pangopènan 0—40
Suhu panyimpenan -10–60

 

2.PRODUK KINERJA DASAR

Use definisi dhuwur MST dekoding chip

Mmaksimum didhukung 1920 * 1080P

Bpangolahan swara uild-in,imbangan ndhukung,treble lan imbuhan bass

Dekoding video 3D, pemisahan warna padhang, Gambar apik banget, gambar sing jelas

Blue / Putih lampu maca pilihan

Mpilihan basa ultinational

Ukonsumsi daya siyaga ltralow0.3W

Upanel LED HD anyar

Sndhukung emisi audio FM, IR opsional

Tpapan kunci ounching, dekorasi kayu persik

3.Priksa jeneng bagean lan fungsi

 

产品图位子

  1. Punggung / daya

Touch bali menyang layar sadurunge.

Tutul kanggo nguripake utawa mateni daya

2.

Tutul kanggo mindhah nengen nalika navigasi liwat menu.

Tutul kanggo nguripake volume munggah.

3.

Tutul kanggo pindhah ngiwa nalika navigasi liwat menu.

Tutul kanggo nyuda volume

 

4.AV

Tutul kanggo milih sumber AV

5.

Tutul kanggo ngaso utawa nerusake puter maneh

Tutul kanggo ngalih ing antarane layar aplikasi lan layar operasi AV.

6.

Tutul kanggo mindhah munggah nalika navigasi liwat menu.

7.

Tutul kanggo mindhah mudhun nalika navigasi liwat menu.

8. Saklar lampu LED

Touch kanggo nguripake utawa mateni lampu atmosfer LED putih.

HDMI接口图片

 

  1. HDMIpelabuhan

Sambungake piranti menyang produk nggunakake kabel utawa adaptor HDMI opsional sing cocog.

  1. port USB

Tancepake piranti panyimpenan USB menyang port USB

 

  1. SD acrd solt

Lebokake kertu memori SD menyang slot kertu SD.

 

  1. Remot kontrol

 

遥控器图片

  1. V1/V2

Pencet kanggo milih sumber video

  1. USD/SD

Pencet kanggo milih muter file ing mode USD utawa ing mode SD.

3.

Pencet kanggo mindhah munggah nalika navigasi liwat menu.

4.

Pencet kanggo nindakake maju cepet.

5.

Pencet kanggo mindhah nengen nalika navigasi liwat menu.

6.

Pencet kanggo nglumpati menyang trek/bab sabanjure.

7.pencet kanggo mindhah mudhun nalika navigasi liwat menu.

8.BISU

Pencet kanggo mute.pencet maneh kanggo numute.

9.VOL+

Pencet kanggo nguripake volume munggah.

10. MENU

Pencet kanggo nampilake menu.

11.VOL-

Pencet kanggo nyuda volume.

12.

Pencet kanggo ngaso utawa nerusake puter maneh.

13.EXIT

Pencet kanggo metu.

14.

Pencet kanggo skip menyang trek / bab sadurunge

15. THT

Pencet kanggo ngetik

16.

Pencet kanggo pindhah ngiwa nalika navigasi liwat menu.

17.

Pencet kanggo nindakake mundur.

18.

Pencet kanggo nguripake mateni daya.

  1. PERKARA sing kudu digatekake
  2. voltase apa 12v voltase dhuwur banget bakal nyebabake karusakan kanggo inang, voltase banget kurang bakal nimbulaké mesin ora bisa digunakake kanthi bener.
  3. Sawijining kasusun saka pirang-pirang unsur elektronik, pembongkaran apa wae bakal rusak utawa rusak.
  4. Nalika nggunakake, monggo ngindhari obyek hard ing panel iki
  5. Tetep adoh saka panggonan sing panas banget utawa adhem banget, suhu operasi yaiku 0-45 derajat Fahrenheit.
  6. Aja nyelehake monitor utawa kena pengaruh karo obyek sing atos, bisa nyebabake karusakan permanen ing panel LED utawa unsur lampu mburi.
  7. During operasi, yen unit liwat digawe panas utawa malfunction, mateni, aja diassemble unit dhewe, takon perusahaan utawa dealer.
  8. Urip baterei remot kontrol limang sasi, mangga ngganti baterei ing wektu diassemble unit dening dhewe, please consul perusahaan utawa dealer.

Wektu kirim: Mar-18-2022