Aplikasi kendaraan cerdas duweni potensi gedhe

/car-roof-hd-monitor-dvd-player-roof-mount-in-car-product/

 

Layar tutul minangka jinis antarmuka interaksi manungsa-komputer anyar, digunakake ing kabeh jinis sistem informasi digital, saka produk cilik kayata jam tangan pinter, kamera digital, lan liya-liyane, nganti produk ukuran medium kayata navigasi kendaraan, ponsel. , komputer tablet, peralatan omah, peralatan kontrol industri, lan banjur kanggo produk gedhe kayata sistem priksaan umum, komputer hotspot, instrument medical lan ing kabeh perlu produk layar tutul.Ing taun-taun pungkasan, pangembangan industri mobil kanthi cepet, utamane kendaraan cerdas, wis nggawa syarat aplikasi anyar kanggo industri layar tutul.
Pasar mobil pinter berkembang kanthi cepet
Dipengaruhi dening macem-macem faktor kayata lingkungan ekonomi, produksi lan dodolan mobil China wis mudhun wiwit taun 2018. Ing taun 2020, produksi mobil China ana 25,225 yuta unit, 303,000 unit kurang saka 2019, lan 1,19% kurang saka taun kepungkur.China adol 25.311 yuta kendaraan ing 2020, 458.000 luwih sithik tinimbang ing 2019 lan 1.78% luwih murah tinimbang ing periode sing padha taun kepungkur.
Saka Januari nganti Nopember 2021, volume produksi lan dodolan mobil China masing-masing udakara 23.172 yuta lan 23.489 yuta.Jumlah penjualan mobil China samesthine bakal tekan 26.1 yuta unit ing 2021, munggah 3.1 persen saben taun, miturut ASSOCIATION of Automobile Manufacturers.Secara sakabèhé, sajrone periode Rencana Lima Taun kaping 14, pemulihan ekonomi makro, perbaikan kahanan ekonomi kelompok berpenghasilan menengah lan rendah, dhukungan kebijakan ing tingkat kebijakan nasional lan faktor liyane bakal ningkatake pangembangan pasar mobil China. .Ing mangsa ngarep, pasar mobil China bakal njaga tren pertumbuhan sing moderat, lan dodolan mobil anyar bakal mboko sithik saka pasar tambahan menyang pasar saham.Ing taun 2025, dodolan mobil China samesthine bakal tekan udakara 30 yuta unit.
Ing wektu sing padha, ukuran pasar mobil pinter uga cepet ngembangaken.Miturut data "China Internet of Vehicles White Paper" sing dirilis dening China Information and Communications Institute, ukuran pasar kendaraan cerdas global ing taun 2020 udakara 660 milyar yuan, lan ukuran pasar kendaraan cerdas China udakara 200 milyar yuan.Dikarepake yen ing taun 2025, ukuran pasar kendaraan cerdas China bakal cedhak karo siji triliun yuan, lan tingkat pertumbuhan senyawa industri bakal tekan 36.85% sajrone nem taun saka 2020 nganti 2025.
Jumlah tampilan on-board saya mundhak
Kanthi pangembangan pasar kendaraan cerdas, elektronisasi, energi anyar, entheng lan liya-liyane wis dadi tren pangembangan anyar ing industri mobil.Modul elektronik kayata sistem nyopir cerdas lan sistem manajemen energi anyar wis dadi jantung kendharaan cerdas, saengga nambah permintaan pasar kanggo panel tampilan tutul on-board.

hdImg_bc79b8de3dc8b753f19089713707b4711617813921009

 

Miturut data IHS, kanthi perkembangan industri otomotif kanthi cepet, jumlah tampilan on-board bakal terus saya tambah.Ing taun 2030, jumlah mobil sing dilengkapi telung layar utawa luwih bakal tekan udakara 20%, lan panjaluk aplikasi layar tutul ing bidang otomotif bakal mundhak banget.
Kanggo nyimpulake, entuk manfaat saka pangembangan mobil pinter kanthi cepet, sepeda menyang luwih saka jumlah layar tampilan lan pangembangan tampilan otomatis bakal dadi simbol penting mobil cerdas, tampilan mobil kanthi cepet ngembangake permintaan pasar, duwe sentuhan- layar kauntungan teknologi inti perusahaan elektronik bakal dipun ginakaken ing sumber saka sistem elektronik automobile seng nembus cepet, Banjur drive industri tampilan kendaraan kanggo luwih berkembang.


Wektu kirim: Jan-05-2022