Hiburan baris mburi, papan mobil ing donya

1. Jendhela sisih mburi kanggo hiburan

Yen kaca jendhela sisih minangka tampilan interaktif, bisa digunakake minangka sketchboard ora mung, lan ngundhuh piranti lunak kabeh limo hiburan.

Kanggo bocah-bocah, dheweke bisa nulis, nggambar lan sinau liwat Windows sisih, lan mesin sinau seluler lan ensiklopedia bisa digunakake kanggo sinau lan hiburan ing ruang mobil.

Kanggo diwasa, hiburan kaca jendhela sisih luwih, sistem pesawat lengkap swara video, isih duwe fungsi kayata game, baris mburi hiburan minangka bale game sing mlaku.Ing wektu sing padha, kaca jendela sisih dilengkapi karo interaksi dual hiburan ing njero lan njaba mobil.Interaksi ing njero mobil digunakake minangka tampilan, lan kegiatan ing njaba mobil digunakake minangka jebakan.

Tampilan jendhela sisih interaktif, liwat panel tutul, interception video, transmisi lan teknologi ireng liyane, bisa ngaktifake penumpang kanggo sesambungan karo sesawangan njaba jendhela, beku pemandangan ayu fleeting, ngerti kahanan lokal, ngrekam lelampahan dicokot dening dicokot.

2. Tampilan kaca skylight

Kaluwihan Sunroof, bisa dilengkapi karo tampilan layar gedhe, karo fungsi proyeksi audio-visual tampilan skylight, bisa ngidini penumpang ngapusi ing mburi kanggo nonton film.

Sunroof kahanan ngidini gambar diselehake ing sunroof mobil, sing ndadekake mobil luwih teknologi lan ndadekke pengalaman visual sing immersive.Kanthi pangembangan nyopir tanpa sopir, pangguna mbesuk bakal duwe pengalaman sing luwih sugih ing mobil.

Sunroof immersive nampilake hiburan, uga kemampuan kanggo ndeleng jadwal, janjian tanggalan, tampilan lokasi kendaraan, lan malah milih musik sing cocog adhedhasar kahanan emosional penumpang.

Muncule tampilan skylight kanggo nggawe kabin mburi dadi bioskop cilik, enriching pengalaman luang penumpang lan driver saka musik lan gambar.Ing mangsa ngarep, bakal bisa ngetrapake kustomisasi pribadi, miturut pilihan dhewe kanggo nyetel audio lan video, kanggo nyukupi kabutuhan pangguna.

VR ora mung sulih pas kanggo aktivitas nyata, nanging uga menehi alat kanggo nggawe kemungkinan tanpa wates.

Minangka industri VR terus berkembang lan diwasa, bakal mboko sithik bali saka konsep kanggo instrumentalization.Iki proses sing diganti saka novel kanggo évolusi praktis, panjaluk palsu wong ilang mboko sithik, panjaluk bener lumahing mboko sithik.

Mbayangno lungguh ing kursi mburi karo kaca tingal VR ing sirah.Sampeyan bisa cepet ilang dhewe ing donya liyane, lali sing ana ing mobil, lan ndeleng donya ing ngarepe sampeyan.Sampeyan uga bisa muter game VR digabungake karo gerakan mobil lan nyemplungaken dhewe ing.

Baris Shakespeare ing A Midsummer Night's Dream: "Barang-barang sing dibayangake asring ethereal, nanging ing sangisore pena pujangga, bisa dadi substansial sing nyata."Kajaba iku, nalika VR otomotif isih adoh, kudu dipikirake, amarga produsen mobil wis nindakake sing paling apik kanggo mbangun kanggo kita.

4. Hologram

Proyeksi holografik minangka teknologi sing nggumunake sing nggambarake obyek virtual, sing bisa ngganggu driver nanging nyenengake penumpang mburi.

Contone, ing kombinasi karo sistem swara, butler holografik bisa diarani, kayata bar cemilan sing cedhak, ramalan cuaca, musik, lan butler uga bisa dijaluk nindakake pertunjukan, lan liya-liyane.Interaksi nyata mripat wuda, mobil nambah kanca dolanan cilik.

Robot holografik bisa ngobrol lan sesambungan karo penumpang, nambah rasa bosen.Proyeksi holografik pancen babagan nampilake informasi ing ngarep mata.Nalika sampeyan ndeleng "layar" ing ngarepe mripat, sampeyan bisa muter lan bisa.Teknologi proyeksi holografik bakal digabungake karo teknologi kontrol swara, ngidini interaksi bisa ditindakake ing ukara siji.

5. Tabel layar demek putar

Kanthi popularisasi teknologi nyopir otonom ing mangsa ngarep, para penumpang bakal mbebasake tangane lan duwe wektu lan papan luwih akeh kanggo digunakake.Contone, kokpit bakal dadi omah, kantor lan skenario liyane.Mulane, nalika spasi adhedhasar skenario, unsur desain kayata meja lan rak bakal ditempelake ing.

Iki minangka mobil konsep sing dirancang dening siji merek, ing ngendi kursi baris pisanan bisa muter 180 derajat sajrone nyopir otonom, ngadhepi penumpang ing mburi.Gampang mbukak meja lipat sing entheng ing ruang mburi.Layar tutul gedhe meja lipat bisa digunakake minangka platform game lan minangka monitor nyopir.

Loro-lorone bisa nyenengake, nanging uga nambah atribut praktis.

6. Kursi pinter

Apa wae hiburan mburi, kursi dirancang kanggo cocog karo kabutuhan penumpang.

Kabin sing nyaman dibutuhake kanggo mangan, dolanan, turu lan istirahat.Hiburan saka kursi iku kombinasi sawetara teknologi, kayata VR, bisa digabungake karo pengalaman 3D awak lengkap game, kayata pesawat ruang angkasa.Digabungake karo teknologi tes manungsa, pemeriksaan fisik bisa ditindakake ing mobil.Digabungake karo teknologi kursi pijet, supaya kabeh awak dadi santai.

Sampeyan bisa malah ngapusi mudhun lan nindakake layanan SPA eksklusif, digabungake karo fungsi rekreasi liyane, penumpang dadi nyaman lan anteng.Ing wektu sing padha, kursi bisa nyedhiyakake layanan pijet pribadi miturut kondisi fisik penumpang, lan uga bisa menehi rekomendasi musik sing beda-beda lan ngenalake strategi panganan miturut sandhangan pangguna.


Wektu kirim: Aug-24-2021