2021 Mercedes-Benz V260L TV ndhuwur nyedhot anyar

21 Mercedes-Benz V260L nerangake karo online suspension, kang nemen mbenakake comfort saka mobil, lan transmisi wis nganyari kanggo manual sangang-kacepetan.Model paling dhuwur Mercedes-Benz V260L 2021, interior diowahi, lan gayane beda-beda lan beda.Dina iki aku nyaranake V260L dhuwur-dhuwur karo interior oranye kanggo ndeleng apa bisa nggawa sampeyan tutul saka coolness ing mangsa panas!
Kaping kabeh, katon iki 21 Mercedes-Benz V260L disandangi ing pasuryan amba populer surround, supaya wong niat utawa pasuryan amba Maybach ngarep surround, lan banjur diatur 19-inch Maybach gembong pancake, katon mung impeccable, banget Ku kelangan , ing konsep bisnis kalem liwat supaya tutul olahraga, tenan understated ing kemewahan, kemewahan lan ngandhut kabisat iman.
Desain sakabèhé saka interior saka Mercedes-Benz V260L dhuwur-gendheng kendaraan komersial isih relatif antusias, ing baris karo koyo mangsa panas, nggunakake sakabèhé saka oranye minangka werna utama, atmosfer luwih dhuwur-mburi, kepinginan kanggo nolak. kanggo nampa semangat sing diarani.Wide maskapai kursi karo headrests nyaman, lungguh ing wong pengin turu apik, jog karo 8-way imbuhan elektrik, ekstra-dawa wentis seret lan pijet fungsi pilihan kursi cerdas saka bahan ndhuwur, tekstur penggemar-shaped kanggo nuduhake craftsmanship kepileh.Telung kursi mburi yaiku kursi sofa telung kursi listrik, ndhukung siji tombol listrik sing rata, kursi menyang amben gedhe mung butuh sedetik.
whatsapp: 008615881187892


Wektu kirim: Sep-23-2021