Kabar

  • Monitor gendheng bus 15.6-inch anyar

    Konfigurasi dhasar: Layar IPS full-view 15,6 inci, resolusi 1920 x 1080.Android 9, memori 2 gb + 16 GB.Ukuran produk: 42CM * 28CM * 3.5cm Fungsi: siji input video lan rong output audio, nyambungake lan nginstal audio navigasi.Kanthi USB/SD, akses Internet nirkabel WIFI, HDMI opsional sing disesuaikan ...
    Waca liyane
  • Monitor atap

    Manual produk Monitor pemasangan atap 1. PARAMETER DASAR PRODUK 12.1'' Resolusi 12808*RGB*800 Luminance 400cd/m2 Rasio Kontras 800:1 Tipe Antarmuka LVDS Mainboard Chip Master MSTV59 OSD Basa Menu Multiple Language Adjustment Item rasio Luminance/chromaticity/contrast boot ...
    Waca liyane
  • Aplikasi kendaraan cerdas duweni potensi gedhe

    Layar tutul minangka jinis antarmuka interaksi manungsa-komputer anyar, digunakake ing kabeh jinis sistem informasi digital, saka produk cilik kayata jam tangan pinter, kamera digital, lan liya-liyane, nganti produk ukuran medium kayata navigasi kendaraan, ponsel. , komputer tablet, aplikasi omah...
    Waca liyane
  • 2021 Mercedes-Benz V260L TV ndhuwur nyedhot anyar

    21 Mercedes-Benz V260L nerangake karo online suspension, kang nemen mbenakake comfort saka mobil, lan transmisi wis nganyari kanggo manual sangang-kacepetan.Model paling dhuwur Mercedes-Benz V260L 2021, interior diowahi, lan gayane beda-beda lan beda.Dina iki aku nyaranake V2 paling dhuwur ...
    Waca liyane
  • Hiburan baris mburi, papan mobil ing donya

    1. Jendhela sisih mburi kanggo hiburan Yen kaca jendhela sisih minangka tampilan interaktif, bisa digunakake minangka sketchboard ora mung, lan ngundhuh piranti lunak kabeh limo hiburan.Kanggo bocah-bocah, dheweke bisa nulis, nggambar lan sinau liwat Windows sisih, lan mesin sinau seluler lan ensiklopedia...
    Waca liyane
  • Car monitor pay attention to the maintenance of the body

    Monitor mobil mbayar manungsa waé kanggo pangopènan awak

    1. Pay manungsa waé kanggo pangopènan faktor lingkungan.Panggunaan lingkungan mesin iklan bakal langsung mengaruhi panggunaan efek mesin iklan lan urip, yen cahya banget padhang, utawa malah cahya langsung, ing tangan siji mengaruhi komunikasi visual saka mesin iklan, o ...
    Waca liyane
  • How does the car display heat down?

    Kepiye tampilan mobil dadi panas?

    1, boros panas penggemar, Nihan lampu karo penggemar dhowo umure kanggo ngiyataken boros panas 2, nggunakake sirip aluminium, kang cara umum boros panas, karo sirip aluminium minangka bagéan saka Nihan kanggo nambah wilayah boros panas.3. Hidrodinamika udara, nggunakake wangun cangkang lampu, pro ...
    Waca liyane
  • Several points should be paid attention to when using the vehicle display

    Sawetara poin kudu digatekake nalika nggunakake tampilan kendaraan

    1, bagean layar kontak produk kaca, sudhut kaca lan sudhut relatif cetha, instalasi perlu kanggo njupuk sarung tangan / driji operasi sarung tangan 2. Bagéan saka layar kontak kaca pecah.Aja duwe impact kuwat ing layar kontak nalika nginstal.3, layar kontak fil...
    Waca liyane