9 INCH Lipat Bus TV Monitor 1080P mobil Video tv HD Android mobil Roof Monitor kanggo bis travel

Katrangan singkat:

Entuk hiburan nalika lelungan nganggo Monitor Flipdown saka Warisan, sampurna kanggo saben perjalanan ing kendaraan apa wae.Kanthi layar 15-inci lan resolusi dhuwur 800 x 600 piksel, sampeyan entuk gambar sing cetha lan cetha nalika nonton acara utawa film favorit.Pindhah layar video kanggo entuk tampilan sing sampurna kanthi fitur swiveling 45 derajat, lan nikmati tampilan sampeyan kapan wae awan utawa wengi kanthi lampu kubah sing praktis.2 input video ngidini sampeyan nyambungake pamuter DVD (didol kanthi kapisah) utawa pilihan pamuter video liyane, lan pilihan input lan output audio nyedhiyakake ngrungokake khusus.


Detail Produk

Tag produk

Elinga, item iki mung didol minangka monitor. Monitor mobil iki dirancang kanggo pangguna lan dilengkapi remot kontrol nirkabel sing trep kanggo macem-macem panggunaan, dene pilihan tombol ing monitor nyedhiyakake penak. Sampeyan ora bakal bosen. ing mobil nganggo Monitor Flipdown iki saka Warisan!Mobil Roof Mount tft lcd monitor karo 2 Video input,Roof Mount Flip Down Monitor / Car Ceiling Mounted Monitor Bus LCD TV

11.6" HD layar digital Atap Mount Flip Down Monitor / Mobil Langit-langit Mount Monitor Bus LCD TV

036b1565
ed57b677
9dcf611c

Fitur

● Spesifikasi: LED 11,6 inci

● Tegangan: DC12V-DC24V

● MP5+USB+SD+HDMI+AMP+2AV

● Audio: FM, transmisi IR, output baris audio

● Format tampilan: 16:9

● PAL / NTSC sistem dual identifikasi otomatis

● Resolusi: 1920 (RGB) × 1080 Piksel

● Padhang: 300cd/m2

● Kontras: 300:1

● Daya: ≤25 W

● Remote kontrol, tombol manual kontroll

● Cara Instalasi: krenjang khusus bisa didandani

● Werna: beige, ireng, abu-abu opsional

f3825c2d
1abe34f9
76f90bdb

Layar LCD TFT Panel Digital HD

11.6 Inch Panel Digital HD Layar LCD TFT, Resolusi: 1920(W)*3(RGB)*1080(H),Dukungan MP4/MPG/RM/RMVB/AVI/MPEG/VOB/DIVX, input HDMI, Mode Tampilan: 16 :9 Wide Angel,Sistem:PAL/NTSC,Built-in IR Transmitter(Opsional),Built-TV Tuner(Opsional),OSD Display,2 video input,Built-in Dual Dome Lights,Wireless Remote Control,Power Supply:DC 12V/DC 24V, Werna kasedhiya: Ireng, Beige, Abu-abu

Rincian

2O9A7025
2O9A7029
2O9A7047
a645ff57
c4d655d0
e4648046
94c3cc7b
53524faf
50aa1299

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita