9 INCH bis TV Lipat monitor 1080P mobil Video tv HD Android Android Roof Monitor kanggo bus lelungan

Katrangan singkat:

Goleki hiburan nalika plancongan nganggo Flipdown Monitor saka Warisan iki, sampurna kanggo saben plancongan ing kendaraan apa wae. Layar atap portebel iki gampang digunakake lan cukup kompak supaya bisa dipasang ing kendaraan apa wae. Kanthi layar 15 inci lan resolusi dhuwur 800 x 600 piksel, sampeyan entuk gambaran sing cetha lan cetha nalika nonton acara utawa film favorit sampeyan. Pindhah layar video kanggo entuk tampilan sing sampurna nganggo fitur swiveling 45 derajat, lan nikmati nonton kapan wae awan utawa wengi kanthi cahya kubah sing gampang. 2 Input video ngidini sampeyan nyambung pamuter DVD (didol kanthi kapisah) utawa pilihan pamuter video liyane, lan input audio lan opsi output nyedhiyakake khusus kanggo ngrungokake.


Detail Produk

Tag Produk

Elinga, item iki mung didol mung monitor. Monitor mobil iki dirancang karo pangguna lan dilengkapi karo remot kontrol nirkabel sing gampang kanggo macem-macem panggunaan, nalika opsi tombol monitor bisa menehi penambahan. Sampeyan ora bakal bosen ing mobil nganggo Flipdown Monitor saka Warisan iki! Car Roof Mount tft lcd monitor kanthi 2 input Video, Monitor Roof Mount Flip Down / Ceiling Car Monitor LCD LCD TV

11.6 "Layar digital HD Roof Mount Flip Down Monitor / Ceiling Mount Car Monitor LCD LCD TV

Fitur

● Spesifikasi: LED 11,6 inci

● Tegangan: DC12V-DC24V

● MP5 + USB + SD + HDMI + AMP + 2AV

● Audio: transmisi FM, IR, output audio line

● Format tampilan: 16: 9

● Identifikasi otomatis sistem dual PAL / NTSC

● Resolusi: 1920 (RGB) × 1080Pixel

● Padhang: 300cd / m2

● Kontras: 300: 1

● Daya: ≤25 W

● Kontrol jarak jauh, contro tombol manuall

● Cara instalasi: krenjang khusus bisa didandani

● Werna: krem, ireng, abu-abu opsional

Layar Digital HD TFT LCD Panel Digital

Layar LCD 11.6 Inch HD Digital TFT LCD, Resolusi: 1920 (W) * 3 (RGB) * 1080 (H), Dhukungan MP4 / MPG / RM / RMVB / AVI / MPEG / VOB / DIVX, input HDMI, Mode Tampilan: 16 : 9 Wide Angel, Sistem: PAL / NTSC, Transmitter IR Bangun (Opsional), Tuner TV Terbuka (Opsional), Tampilan OSD, 2 input video, Lampu Dome Ganda Terbuka, Kontrol Jarak Jauh nirkabel, Pasokan Daya: DC 12V / DC 24V, Werna sing kasedhiya: Ireng, Beige, Grey

Rincian

2O9A7025
2O9A7029
2O9A7047

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita