Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa kualitase?

1) Hardware: Kanggo njamin stabilitas sistem, kepala laser, lensa, motor, lan lensa amplifier merek terkenal kaya Sony, Panasonic, HITACHI;

2) Tampilan LCD: LCD asli tanpa titik utawa piksel mati;

3) Dispensing Cairan: Kanggo mesthekake FPC disambungake kanthi apik.

4) Pemeriksaan kualitas: tes produk setengah rampung, sadurunge diobong, sawise lair, QC, QA, inspeksi pabrik.

5) Tests: kejut, suhu dhuwur, suhu kurang, Mudhun mudhun etc

Suwene babar pisan?

Kabeh produk diwenehake karo layanan garansi setaun.Hubungi sales lan bali unit karo wangun bali RMA lan RMA NO.Kita bakal ndandani kanggo sampeyan.(Kajaba faktor buatan manungsa)

Apa yen unit anyar ora bisa digunakake sawise instalasi?

Pisanan, sampeyan bisa ngontak sales kanggo konfirmasi yen instalasi lan sambungan wis bener;Kapindho, yen langkah pisanan oke, banjur Mangga nyedhiyani kita rincian liyane sabisa, nyedhiyani video yen perlu;Katelu, kita bakal nglaporake masalah kasebut menyang Departemen Teknologi kanggo menehi solusi;Papat, yen unit isih tetep rusak, banjur hubungi sales lan bali produk menyang pusat repair karo wangun RMA .return lan RMA.NO (Kajaba faktor buatan manungsa)

Apa aku bisa dadi reseller utawa dropshipper perusahaan sampeyan?

Ya, welcome kanggo hubungi kita kanggo rincian liyane.

Apa Ketentuan Pembayaran sampeyan?

Kami Mendukung TT, Western Union, Kartu Kredit.Sampeyan uga bisa ngirim dhuwit liwat pembayaran online langsung, sauntara, perusahaan kita ndhukung Trade Assurance, yaiku 100% Kualitas Produksi / pengiriman tepat wektu / Proteksi pembayaran.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?