10 INCH pamuter multimedia flip-mudhun sing dipasang ing langit-langit kanthi layar LCD 1080p HD 19,5 inci

Katrangan singkat:

Gendheng pinter mobil - nyedhot TV mburi - hiburan baris

Khusus kanggo Aligeny lan Odyssey, cocok kanggo wong anyar.Anyar kualitas dhuwur 15.6 inch Android ndhuwur nyedhot layar gedhe, lan sampeyan bisa seneng tektur unggul.Mobil khusus sing dhuwur, nambah rasa interior mobil;Resepsi bisnis, nampilake gambar merek perusahaan;Bear anak nakal, kanggo nyegah pengaruh saka manungsa waé driver;Bus jarak adoh, drive adoh mboseni, depressing atmosfer.


Detail Produk

Tag produk

Layar IPS 15,6 inci, resolusi 1920X1080, kualitas gambar HD 4K cetha lan nyata, nggawe efek nonton film kaya teater.Kanthi Sudut sing bisa diatur, sampeyan bisa ngontrol layar kanthi bebas, ora preduli miring, ngapusi, utawa adoh utawa cedhak, lan milih program sing pengin ditonton kapan wae.Dilengkapi karo peralatan remot kontrol, sampeyan bisa bebas ngontrol layar, ing sembarang wektu kanggo milih program sing arep kanggo nonton.

16 jinis warna cahya atmosfer sing bisa dikontrol, miturut pilihan pribadi sampeyan kanggo ngontrol pilihan cahya atmosfer, owah-owahan cahya atmosfer sing bisa dikontrol, kanggo nggawa pengalaman urip nyopir mobil sampeyan.Android bisnis travel nyedhot layar gedhe ndhuwur, nambah kemewahan interior mobil.

036b1565
ed57b677
9dcf611c

Tampilan Nyedhot Ndhuwur Android 15.6 Inch

1. COTEX A53 64-bit Quad Core High Performance CPU 1.3~ 1.7GHz

2. Android 6.0 ndhukung tombol tutul

3. RAM: panyimpenan DDR4-2400/EMMC+8G, Internet nirkabel 2.4GWIFI internal

4. Full HD multimedia dekoding, multimedia dekoding lan ndhukung puter maneh music lossless

5. Dhukungan USB2.0, kertu TF kacepetan dhuwur, kapasitas maksimum 128GB

6. Ndhukung 1 input HDMI HD, 1 input video, 1 output audio

7. Dibangun ing mesin pangolahan gambar kualitas dhuwur kanggo nambah kualitas gambar

8. Tambah teknologi modulasi frekuensi dinamis kanggo mesthekake operasi stabil saka CPU

9. Ndhukung transfer layar nirkabel telpon seluler Android lan Apple

10. 15,6 inci 1920*1080 16:9 tampilan HD

11. Ndhukung headset Bluetooth, ndhukung transmisi audio stereo FM frekuensi lengkap, lan daya transmisi bisa diatur

12. Ndhukung maca e-buku lan browsing gambar

13. Cahya atmosfer telung warna sing bisa diatur (biru, biru es, putih anget)

f3825c2d
1abe34f9
76f90bdb

Rincian

2O9A7040
2O9A7038
2O9A7042
a645ff57
c4d655d0
e4648046
94c3cc7b
53524faf
50aa1299

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita