Layar gendheng mobil 12.1 INCH

Katrangan singkat:

Desain Stylish - Kanthi desain tombol tutul eksklusif kita wis luwih gampang kanggo sampeyan kanggo operate unit.Iki uga ngidini kita nggawe luwih tipis lan katon luwih elegan, mbantu ora mung nyampur karo interior kendharaan nanging uga nambah.


Detail Produk

Tag produk

Ora mung Tampilan sing Luwih Tipis, Tampilan sing Luwih Apik - Dilengkapi tampilan FHD 13.3” sing nggumunke lan resolusi 1920*1080, monitor iki motret warna sing cetha kanthi rinci supaya sampeyan utawa penumpang bisa seneng media favorit.Uripake gambar lan film kanthi resolusi 1080p sing nggumunake.

Kesenengan Video 1080P sing cetha banget - Ora ana dina-dina sing lagging utawa muter maneh video sing ora stabil.Monitor iki ndhukung nganti 1920*1080 piksel (1080P) resolusi full HD lan kompatibel karo 1360*768(768P), 1280*720(720P), 1024*576(576P) lan file video resolusi ngisor.

120 ° Max Open Angle - Setel sudut pandang kanggo nyedhiyakake efek visual sing paling apik.Monitor bisa dibukak nganti amba 120°, njamin posisi ndeleng maksimum kanggo penumpang lan migunani ing kendaraan.

Ndhukung Kontrol Pintu Positif & Negatif - Yen mobil sampeyan duwe kabel kontrol lawang sing positif utawa negatif, lampu ing unit iki bisa diuripake utawa dipateni kanthi otomatis gumantung saka status lawang.(Cahaya unit iki bakal ngganti lampu gendheng sing wis ana.)

036b1565
ed57b677
9dcf611c

Fitur Produk

Cathetan: Produk iki ora duwe DVD Drive.

13.3" 1080P Video FHD Digital TFT Monitor Ultra-tipis Roof Mounted Monitor 16:9 Layar Wide karo Port HDMI

HDMI internal (Integrasi Hiburan Seluler Sampeyan karo CM136HD)

Seneng Game Panjenengan

Kanthi port HDMI sing dibangun lan sambungan sing gampang ing antarane ponsel lan CM136HD, sampeyan bisa seneng game ing tingkat anyar.

Enggo bareng Video

Kanthi port HDMI sing dibangun, film lan musik ing telpon bisa dienggo bareng karo kabeh wong sing lagi lelungan.

Kanthi nyambungake panrima TV digital XTRONS Freeview menyang unit iki, sampeyan bakal bisa nonton TV digital ing mobil sampeyan.

Cathetan: Kabel HDMI lan panrima TV digital ora kalebu.

USB & SD (Kompatibilitas Maks: 32GB)

Nggedhekake pilihan media kanthi masang stik USB utawa kertu SD menyang unit iki kanggo muter musik, video utawa ndeleng foto.

Bar Lampu LED Atmosfer Biru

Dilengkapi bar lampu LED kualitas dhuwur, sampeyan bakal seneng swasana cahya sing apik ing njero kendaraan ing wayah wengi.

Macem-macem Pilihan Swara Out

Kanthi inframerah sing dibangun, sampeyan bisa milih pilihan sing paling cocog babagan cara ngasilake swara saka unit kasebut.

1. Pilihan 1: Built-in IR

IR ngidini sampeyan seneng file audio nganggo headphone nirkabel.Ndhukung headphone infra merah nirkabel saluran dual (A & B).

Cathetan: XTRONS DWH005, DWH006 IR Headphone kompatibel.Yen sampeyan butuh, goleki ASIN: B01M1RQBOS / B01LWXVAA7.

Aksesoris

1 × Remote Control

5 × Nut

1 × Manual pangguna

Gawe Mobil: Kanggo kabeh model mobil

Packaging & Pangiriman

Sade Unit: siji item

Ukuran paket tunggal: 35X21X25 cm

Bobot reged tunggal: 4.000 kg

Tipe Paket: kotak warna kemasan netral

Lead Time:

Jumlah (potongan) 1 - 10 > 10
Est.Wektu (dina) 5 Kanggo rembugan
2O9A7019
2O9A7021
2O9A7022

Parameter

Sistem Android 7.1 OS, 8-inti ARM Cortex-A53;frekuensi utama nganti 1.6GHz;prosesor 64-dicokot.
Layar & Ukuran 15 inch HD IPS LCD layar, 1920*1080 resolusi, remote control
RAM + ROM 1 + 8GB, ndhukung maksimal usb nggedhekake 128GB
Video Dekod 4K 1080P macem-macem format dekoding video;kalebu 1080P H265 hardware dekoding
Metode Jaringan Dhukungan nyambung wifi; 3G/4G usb dongle
Dibangun ing pamuter format lengkap ultra-jelas;ndhukung kabeh format utama kayata RM, FLV, MOV, AVI, MKV, TS, MP4, etc.
Dibangun ing Fungsi pemurnian udara; generator ion negatif; sistem wewangian
Nyokong transmisi FM;emisi headset infra merah
input AV Ndhukung input AV mobil asli lan kothak TV digital sing disambungake
Nyokong Speaker Bluetooth/stereo
Rawuh karo Fungsi interkoneksi ponsel
f3825c2d
1abe34f9
76f90bdb

Luwih apik tinimbang Keuntungan Pasar

• 8-inti ARM Cortex-A53;frekuensi utama nganti 1.6GHz;prosesor 64-dicokot

• 4K lan 1080P macem-macem format dekoding video;kalebu 1080P H265 hardware dekoding

• New 15-inch HD IPS LCD layar;Resolusi 1920*1080

• Ndhukung kapasitas gedhe USB / kertu SD kacepetan dhuwur;support maksimum 128GB

• Sistem pembersih udara sing dibangun ing

• Dibangun ing generator ion negatif;sistem wewangian sing dibangun

• Nerangake karo interconnection telpon seluler

Rincian

2O9A7024
2O9A7027
2O9A6981
a645ff57
c4d655d0
e4648046
94c3cc7b
53524faf
50aa1299

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita