Monitor HD atap mobil 13.3 INCH (pemutar DVD dipasang ing Atap Mobil)

Katrangan singkat:

Sawijining produk saka sinau sing ati-ati sing bisa menehi penak lan hiburan kanggo kabeh kulawarga lan kanca-kanca.LAYAR LARGE 15.6" Crystal TFT LCD Roof Mount DVD pamuter iki minangka model UPGRADE 1080P sing bisa muter luwih akeh format saiki.Format sing cocog yaiku DVD/ MP3/ MP4/ WMA/ WAV/ MPEG2/ MPEG4/ MKV/ H.264/ AVS/ VC1/ RM/ RMVB/ AVI/ VP6/ VP8/DIVXX/AVI,VOB,WMV/FLV.


Detail Produk

Tag produk

Pamuter DVD mobil iki ngidini sampeyan nonton film lan ngrungokake musik favorit.Kanthi pamuter DVD Builtin, port SD / USB sing dibangun, lampu LED Interior Twins Dibangun, pemancar FM sing dibangun, pemancar IR sing dibangun lan liya-liyane.

Sampeyan bisa duwe liyane fun lan kasenengan nalika ing dalan.Sampeyan ora bakal sok dong mirsani jam lelungan sing dawa amarga kabeh wong mesthi seneng lelungan kasebut.

036b1565
ed57b677
9dcf611c

Fitur Produk

* 2 Cara Transmisi Swara

* Pemancar FM sing dibangun ing (7 saluran kasedhiya)

* Panrima IR sing dibangun (penumpang mburi bisa nggunakake headphone nirkabel liwat fungsi IR & penumpang isih bisa ngrungokake radio utawa musik). Sambungake nganti 10 set headphone nirkabel kanggo nyedhiyakake swara stereo.

* Ukuran layar: 15.6 inch layar digital (16:9)

* Sistem: PAL/NTSC otomatis

* Resolusi: 1366RGB(H)X768

* Fungsi: USB/SD/MP5/IR/FM/DVD

* Video: 2x input video, 2x input Audio, 1x output Video, 2x output Audio

* Padhang: 300 cd/m2 300:1

* Suhu operasi: -20 ~ 70 derajat

* Tegangan kerja: DC12V-32V

* Kanthi proteksi polaritas mbalikke

* Dibangun ing cahya kubah

* Kanthi DVD/USB/SD/FM/IR

* Ukuran: (L) 410*(W) 310* (T) 50 mm

* 15.6" Crystal TFT LCD layar

* Tampilan layar 16:9/4:3

* Resolusi dhuwur 1366 RGB (H) x 768 (V)

* Pamuter DVD sing dibangun

* Dibangun ing port SD/USB

* Dibangun ing Twins Interioré lampu LED

* Sistem DVD/CD multi-wilayah - Worldwide lan Disalin

* Layar digital

* OSD

* Pemancar FM sing dibangun ing

* Dibangun ing pemancar IR

* Speaker internal

* Pindai otomatis lan panyimpenan memori

* Anti-shock elektronik super kuwat

* Bisa nonton DVD nalika sampeyan lagi mlaku-mlaku

* Fungsi puter maneh

* 2x Input Video, 2x Audio input- kanggo kamera, camcorder, PS2, Xbox360, konsol game lan piranti video apa wae

* 1x output Video - nyambung menyang layar ekstra

* 2x output Audio - nyambung menyang amplifier lan speaker

* Format sing kompatibel: MP5/ DVD/DVD±R/DVD±RW/CD/CD±RW/SVCD/VCD/MP3/MPEG4/DivX/Xvid/JPEG

* Persiyapan menu multi-basa (Inggris, Cina, Jerman, Spanyol, Prancis, Portugis)

f3825c2d
1abe34f9
76f90bdb

Rincian

2O9A6976
2O9A6969
2O9A6981
a645ff57
c4d655d0
e4648046
94c3cc7b
53524faf
50aa1299

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita