11.6 INCH Bus nduwur sirah Atap layar monitor sistem hiburan video monitor tv

Katrangan singkat:

15 inch 1080P FHD lcd roof mount mobil tv monitor Sistem Android mobil roof monitor karo USB/SD input.


Detail Produk

Tag produk

XO Vision GX2155 9 Flip-Down Multimedia Player kanthi Kontrol USB/SD minangka kanca sing sampurna kanggo numpak mobil lan lelungan dalan - cendhak lan dawa.Pamuter multimedia TFT LCD nduwur sirah gampang digandhengake karo mobil sampeyan kanggo menehi hiburan kanggo kabeh kulawarga.Kanthi pemancar lan lampu kubah sing dibangun, pemain iki nganyarke mobil sampeyan menyang tingkat sabanjure.Lampu interior ambient sing apik banget lan apik 16 warna kanggo dipilih.Desain anyar lan terpadu, cocok kanggo macem-macem model mobil.Tombol ringkes remot kontrol gampang banget kanggo milih apa sing arep.Ngonversi gerakan ruang ing udhara dadi pamindahan sing akurat ing layar.Iku bakal nyedhiyani sampeyan karo pandhu arah Gamelan lan kontrol sampurna kanggo kabeh sing perlu!Tingkat kabeh hiburan mobil kanthi instalasi sing gampang.Nggawe count saben menit sajrone lelungan.Klebu ing kothak- 9 Flip-Down Player, Remote Control, Kabel, Kartu Garansi, Manual pangguna.

036b1565
ed57b677
9dcf611c

Fitur Produk

* Overhead TFT LCD Multimedia Player

* Kontrol USB SD

* Dibangun ing Transmitter

* Lampu Dome sing dibangun ing

* Sistem Android kanthi CPU Octa-Core

* WiFi sing dibangun

* Video HDR10+ / 8K

* Kabeh UI Anyar sing Inspirasi Artistik

* Swara Superior

* Multiple Format

* Macem-macem Konektivitas

* Pengalaman Ndeleng sing durung tau ana sadurunge

* Intelijen ing mburi Pengalaman sing durung ana sadurunge

* Modul WiFi sing dibangun, Kacepetan Transmisi Luwih cepet

* Nuduhake Internet 3G / 4G

* Konten Layar Luwih, Kejelasan Luwih Tinggi--Teknologi HDR10+, Ndhukung Video 8K, Sudut Pandang 180°

* Tombol Tutul Virtual

* Speaker Daya Dhuwur Dibangun, Swara Superior Nang endi wae

* Kesenengan Audio lan Video sing Near-Limitless

* Konektivitas Versatile kanggo Kabeh Piranti

* Pangilonan Layar

* Input HDMI

* Bluetooth 5.0

* Liyane Antarmuka lan Fitur Ekstensi, kalebu HDMI, USB, AV IN lan FM / IR

* Desain Estetis, Nyaman lan Aman ing Rincian

* Lampu Aura Warna-warni, Kontrol Lampu Otomatis

f3825c2d
1abe34f9
76f90bdb

Hardware

Kanggo mesthekake stabilitas sistem, sirah laser, lensa, motor, lan lensa amplifier misuwur merek kaya Sony, Panasonic, HITACHI;Tampilan LCD: LCD asli tanpa titik utawa piksel mati;Cairan dispensing: Kanggo mesthekake FPC uga disambungake.Pemeriksaan kualitas: tes produk semi-rampung, sadurunge diobong, sawise lair, QC, QA, inspeksi pabrik. Tes: kejut, suhu dhuwur, suhu kurang, mudhun lan liya-liyane .

Rincian

2O9A6944
2O9A6940
2O9A6935
a645ff57
c4d655d0
e4648046
94c3cc7b
53524faf
50aa1299

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita