12 INCHBus layar mobil monitor HD anyar super slim 19,5 inch Android loncat karo muter awak mudhun gendheng monitor bu

Katrangan singkat:

Njupuk acara lan film favorit kanggo numpak karo XO Vision 7″ Widescreen Overhead Monitor.Wis monitor terpadu karo DVD Player lan IR / FM Transmitters.Anak-anak utawa penumpang liyane bakal seneng ndeleng program sing cetha lan cetha ing layar lebar pitung inci XO vision monitor.Apa sampeyan arep lelungan dawa karo kulawarga utawa mlaku-mlaku ing kutha, kabeh wong bisa nglipur supaya sampeyan bisa konsentrasi nyopir.LCD TFT layar lebar 7 inci kanthi pamuter DVD sing dibangun kompatibel karo meh kabeh jinis file media ing disk.Sampeyan bisa ndeleng foto, ngrungokake musik, utawa nonton film nalika lelungan nganggo monitor XO Vision.Lelungan dalan sing nyenengake lan dawa saiki wis dijamin karo peralatan iki dipasang ing atap mobil sampeyan.Pengalaman ndeleng sing apik karo video layar lebar LCD resolusi dhuwur ing HD lengkap & pemancar IR sing dibangun kanggo panggunaan headphone nirkabel.


Detail Produk

Tag produk

Kaluwihan

1. Sistem Hiburan Video Mobil

Resolusi 2.1920x1080P

3. Desain Super Slim

4. Input HDMI

5. Akses Layar Flip-Mudhun Trep

6. Tampilan Overhead Kendaraan Universal

7.Speaker stereo nyedhiyakake swara kualitas teater

036b1565
ed57b677
9dcf611c

Fitur Produk

Motorized flip (remote kontrol);Cacing, daya motor stepper sing dipercaya; Imbuhan sudut cerdas, fungsi memori Sudut;Kurang gangguan, desain linuwih kualitas dhuwur; Kontrol mode flip bisa diuripake kanthi otomatis kontrol, sinyal, remot kontrol, macem-macem tombol; Desain isolasi ganda, kemampuan anti-gangguan; Desain layar mudhun lan ningkatake sudut derajat sabanjure; Input video (multi-standar). identifikasi otomatis);input VGA (identifikasi otomatis VGA);input HDMI (identifikasi otomatis HDMI);Sorot, panel standar ROHS;Flip redaman fungsi pangayoman;SD kertu puter maneh USB, ndhukung 1080P karo output audio;Manul pangguna: Cina lan Inggris opsional.

1080P FHD 12.1 inch roof mount mp5 player karo USB/SD/HDMI

Daya DC 12-24V

Basa OSD: Inggris, Prancis, Jerman, Spanyol, Portugis, Rusia...

Rasio aspek: 16:9

Resolusi: 1024 x 600 piksel

Sistem video: PAL/NTSC (otomatis)

FM ngirim menyang speaker mobil

kertu TF, USB HDMI input

2 input video

amba ndeleng sudhut

Lampu latar LED putih sing efisien energi

Tipe MediaMP4/MPG/RM/RMVB/AVI/MPEG/VOB/DIVX

Werna kasedhiya: Beige / Grey / Black (Warna standar: Ireng)

Instalasi prasaja

f3825c2d
1abe34f9
76f90bdb

Rincian

2O9A6920
2O9A6917
2O9A6919
a645ff57
c4d655d0
e4648046
94c3cc7b
53524faf
50aa1299

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita