12 INCHBus monitor layar mobil HD Android super tipis 19.5 inci Android flip mudhun atap monitor bu

Katrangan singkat:

Ikuti acara lan film favorit sampeyan nganggo kulo nganggo XO Vision 7 ″ Widescreen Overhead Monitor. Nduwe monitor integral karo DVD Player lan IR / FM Transmitter. Bocah-bocah utawa penumpang liyane seneng ndeleng program sing cetha lan cetha ing layar lebar XO monitor pitung inci. Apa sampeyan arep plancongan dawa karo kulawarga utawa nindakake tugas ing saindenging kutha, kabeh bisa nyenengake supaya sampeyan bisa fokus ing nyetir. LCD TFT layar lebar 7 with kanthi pamuter DVD internal kompatibel karo kabeh jinis file media ing disk. Sampeyan bisa ndeleng foto, ngrungokake musik, utawa nonton film nalika bepergian nganggo monitor XO Vision. Plancongan dalan dawa sing nyenengake saiki bisa diamanake kanthi peralatan kasebut dipasang ing atap mobil sampeyan. Pengalaman apik banget kanthi video layar lebar LCD resolusi dhuwur ing HD full & pemancar IR internal kanggo nggunakake headphone nirkabel.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

1. Sistem Hiburan Video Mobil

2.1920x1080P Resolusi

3. Desain Super Slim &

4. Input HDMI

5. Akses Layar Flip-Down sing trep

6. Tampilan Overhead Mount Vehicle Universal

7. Speaker stereo nyedhiyakake swara kanthi kualitas teater

Fitur Produk

Flip bermotor (remot kontrol); Cacing, daya motor stepper sing andal; Penyesuaian sudut sing cerdas, fungsi memori Angle; Swara sithik, desain reliabilitas berkualitas tinggi; Kontrol mode flip bisa diuripake kanthi otomatis kontrol, sinyal, remot kontrol, macem-macem tombol; Desain isolasi dobel, kemampuan anti-gangguan; Desain layar mudhun lan nambah sudut derajat sabanjure; Input video (multi-standar identifikasi otomatis); Input VGA (identifikasi otomatis VGA); Input HDMI (identifikasi otomatis HDMI); Nyorot, panel standar ROHS; Fungsi proteksi damping flip; Pemutaran USB kertu SD, dhukungan 1080P kanthi output audio; Manul pangguna: Cina lan Inggris ora opsional.

1080P FHD 12.1 inci atap dipasang pamuter mp5 kanthi USB / SD / HDMI 

12-24V daya DC

Basa OSD: Inggris, Prancis, Jerman, Spanyol, Portugis, Rusia ...

Rasio Aspek: 16: 9

Resolusi: 1024 x 600 piksel

Sistem video: PAL / NTSC (otomatis)

FM ngirim menyang speaker mobil

Kertu TF, input USB HDMI

2 input video

Sudut ndeleng amba

Lampu latar LED putih sing hemat energi

Jenis MediaMP4 / MPG / RM / RMVB / AVI / MPEG / VOB / DIVX

Werna sing kasedhiya: Beige / Grey / Black (Warna standar: Ireng)

Instalasi sing gampang

Rincian

2O9A6920
2O9A6917
2O9A6919

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita