13.3 INCH Dibangun ing dual dome cahya ngijini sampeyan kanggo nonton favorit ing sembarang wektu dina

Katrangan singkat:

Resolusi layar 11,6 inci Sudut tampilan: 1366*768 Fungsi: USB/HDMI/FM/1080P

Resolusi layar 15,6 inci IPS: 1920*1080 Fitur: USB/HDMI/FM/1080P

17,3 inci resolusi Sudut tampilan: 1920*1080 Fitur: USB/HDMI/FM/1080P


Detail Produk

Tag produk

Ndhukung input CVBS 1 cara / 2 arah (adhedhasar mesin pabrik sing nyata) ◆ Ndhukung 2 cara utawa luwih input saluran swara ◆ Ndhukung 1 cara utawa luwih output saluran swara ◆ Ndhukung transmisi FM, titik frekuensi yaiku: Ndhukung dhukungan amplifier daya 2 * 2W 1 Dhukungan USB Dhukungan input HMDI dhukungan Cina/Inggris/Jepang/Korea lan basa liyane ◆ fungsi lampu suasana hias warna-warni sing dibangun ◆ tombol tutul & operasi remot kontrol ◆ ndhukung MPEG/MP4/ 3 gp/AVI, MKV/ASF/DivX/ FLV / ts / format kayata ndhukung mixer video

AVI/MKV/ts/tp/DAT/VOB/MPG/MEG/wav, mp3/3 GPP / 3 gp/mp3 / mov/encoding format

8 inti A55.DDR4.Prosesor 2.0GHz utama ndhukung puter maneh HD 8K.Remote control bajing mabur.TV langsung.YouTube.Google Play.Konektivitas seluler.USB (MP5) puter maneh HD, output swara kiwa lan tengen, speaker dibangun ing.. Kanthi input HDMI.emisi FM.Kanthi Bluetooth, ndhukung WiFi

036b1565
ed57b677
9dcf611c

Fitur standar

Skema dekoding Ultra HD, ndhukung format lengkap 1080P, HDMI, SD, FM.1080P, lampu atmosfer LED, tombol tutul radiUM) Format gambar: PAL/NTSC (saklar otomatis) menu OSD, ndhukung macem-macem basa) Sudut luwes layar: 0-180 derajat) Warna opsional: Beige.klawu.Black, Safety Vehicle lan hiburan ing mobil fokus ing R&D, produksi lan distribusi internasional sistem pitulungan safety driving/parking, kalebu View Vehicle Camera Monitor System, OEM-Style Rear View Mirror Camera System, Universal Rear/Front View Camera Monitor System, Driving blackbox/DVR, atap mobil mount monitor, mobil Android headrest monitor dll

1. Ukuran Layar: Semiotomatis 10.1Inch Asli Layar Digital Lengkap

2. Format tampilan: 16:9

3. Resolusi: 1024x3RGBX600

4.Tombol Tutul Layar Digital Lengkap

5. Decode Chip Mstar

6. Video Input 2AV Input AV1/AV2

7. Output Audio 1 Way

8. Dukungan SD/USB/FM/IR fungsi Pilihan

9. Desain Super Slim Ketebalan 2CM

10. Sistem TV: NTSC/PAL (Otomatis)

11.Menu OSD ndhukung multi-basa

12. Built-in lampu LED bunder

13. Sudut luwes layar 0-180degree

14. Padhang: 300cd/m2

15. Kontras: 500: 1

16. Operasi remot kontrol lengkap

17. Power supply DC12V/24V Pilihan

18. Daya 10W

19. suhu karya:-10 ℃ ~ + 60 ℃

20. Ukuran: 290(W) mmX20(H) mmX240(L) mm

21. Werna kasedhiya: Beig / Grey / Black

Pilihan Ukuran 22.10.1/10.2/12.1/14/15.6/17.3 Inch

f3825c2d
1abe34f9
76f90bdb

Fitur Pilihan

1. Dhukungan USB2.0 32G SD Card

2.Format foto didhukung: JPEG

3.Audio format didhukung: MP3

4. Format video sing didhukung: DAT, MPEG1, MPEG2, MPEG4 (MP4), XVID, DIVX, AVI

Isi Paket

1xOverhead gendheng monitor mobil Video player

1 x Kawat Daya

1 x Remote Control

1x Instalasi Gunung Plate

1x User Manual - Inggris

1x1 Bag Sekrup

Rincian

2O9A6898
2O9A6902
2O9A6904
a645ff57
c4d655d0
e4648046
94c3cc7b
53524faf
50aa1299

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita