Babagan awake dhewe

e69835e2

Madeg ing taun 2008, perusahaan kita wis berkembang dadi perusahaan bisnis global sing sukses kanthi kantor pusat ing Guangzhou lan kantor ing Chengdu China, Spesialisasi ing pasar produk hiburan mobil, yaiku pemain DVD mobil, pemain DVD mobil khusus, GPS mobil, monitor headrests mobil. kanthi/tanpa pamuter DVD, monitor atap mobil, pemutar DVD sun visor mobil, kamera mundur, kothak freeview lan layar mobil utawa monitor liyane, uga elektronik audio lan visual liyane, kita bisa nyukupi kabutuhan pasar internasional kanthi kompetitif. prices, kualitas, linuwih, pangiriman ing wektu lan standar paling dhuwur saka layanan.Pelanggan internasional kita kalebu saka dropshipper nganti pengecer akeh lan grosir.Padha bisa seneng penak saka siji-mandeg shopping liwat Total Value-Added Package.We setya ngembangaken kemitraan strategis karo pelanggan, digunakake kanggo ngluwihi pangarepan.

Tim Outing Kita

Swara taun, kita wis entuk reputasi kanggo nyedhiyani produk kualitas ing prices paling competitive kanggo pelanggan karo kabutuhan beda lan syarat saka macem-macem bagéan donya.

detail (1)
detail (2)
detail (3)
detail (4)
detail (5)

Kita janji bakal terus maju lan ngrusak latar mburi anyar!Ngowahi impen dadi kasunyatanGunakake layanan pengiriman gulung saka Guangzhou menyang ngendi wae ing saindenging jagad kanggo mbantu ngowahi impen nggawe bisnis, nyuda risiko nahan barang kanthi volume gedhe lan ngirit investasi akeh. , Simpenan wiwitan, lan biaya panyimpenan.Tim sumber sing setya bisa dadi gateway sampeyan menyang jagad sumber daya sing akeh wektu lan tenaga kerja kanggo produk sing tepat ing lingkungan sing terus ganti.We are darmabakti kanggo tingkat dhuwur saka etika sumber, karo supplier sing wis kerjo bareng karo kanggo taun, kang dipercaya gumantung ing kualitas dhuwur lan kabisan produksi kuwat.We are setya kanggo mesthekake yen produk konsumen kualitas dhuwur tansah dikirim menyang sampeyan ing wektu lan ing Nilai ngédap.

mmexport1618026926049

Sertifikat

5ff272d9aeed4ff8daf11f721cb725b