• 01

    terjangkau

    Kualitas dhuwur kanthi rega terjangkau.

  • 02

    Aplikasi Wide

    Pamuter DVD mobil, pamuter DVD mobil khusus, GPS mobil, monitor headrest mobil nganggo / tanpa pamuter DVD.

  • 03

    definisi dhuwur

    Mesin pangolahan gambar berkualitas tinggi sing dibangun kanggo nambah kualitas gambar.

  • 04

    Kualitas swara apik

    Speaker stereo nyedhiyakake swara kualitas teater.

94d2c7aa

Produk Anyar

  • Madeg ing
    2008

  • +

    Swara 13 taun
    saka pengalaman

  • +

    Luwih saka 60
    karyawan

  • +

    negara ekspor

Apa Pilih Kita

  • Swara 13 taun pengalaman

    Madeg ing taun 2008, perusahaan kita wis berkembang dadi perusahaan bisnis global sing sukses kanthi kantor pusat ing Guangzhou lan kantor ing Chengdu China...

  • Layanan kapisan

    kita bisa kasil ketemu kabutuhan pasar internasional liwat prices competitive, kualitas, linuwih, pangiriman ing wektu lan standar paling dhuwur saka layanan.

  • Reputasi dhuwur

    We are darmabakti kanggo tingkat dhuwur saka etika sumber, karo supplier sing wis kerjo bareng karo kanggo taun, kang dipercaya gumantung ing kualitas dhuwur lan kabisan produksi kuwat.

Kabar

  • Monitor gendheng bus 15.6-inch anyar

    Konfigurasi dhasar: Layar IPS full-view 15,6 inci, resolusi 1920 x 1080.Android 9, memori 2 gb + 16 GB.Ukuran produk: 42CM * 28CM * 3.5cm Fungsi: siji input video lan rong output audio, nyambungake lan nginstal audio navigasi.Kanthi USB/SD, akses Internet nirkabel WIFI, HDMI opsional sing disesuaikan ...

  • Monitor atap

    Manual produk Monitor pemasangan atap 1. PARAMETER DASAR PRODUK 12.1'' Resolusi 12808*RGB*800 Luminance 400cd/m2 Rasio Kontras 800:1 Tipe Antarmuka LVDS Mainboard Chip Master MSTV59 OSD Basa Menu Multiple Language Adjustment Item rasio Luminance/chromaticity/contrast boot ...

  • Aplikasi kendaraan cerdas duweni potensi gedhe

    Layar tutul minangka jinis antarmuka interaksi manungsa-komputer anyar, digunakake ing kabeh jinis sistem informasi digital, saka produk cilik kayata jam tangan pinter, kamera digital, lan liya-liyane, nganti produk ukuran medium kayata navigasi kendaraan, ponsel. , komputer tablet, aplikasi omah...

  • 2021 Mercedes-Benz V260L TV ndhuwur nyedhot anyar

    21 Mercedes-Benz V260L nerangake karo online suspension, kang nemen mbenakake comfort saka mobil, lan transmisi wis nganyari kanggo manual sangang-kacepetan.Model paling dhuwur Mercedes-Benz V260L 2021, interior diowahi, lan gayane beda-beda lan beda.Dina iki aku nyaranake V2 paling dhuwur ...

  • Hiburan baris mburi, papan mobil ing donya

    1. Jendhela sisih mburi kanggo hiburan Yen kaca jendhela sisih minangka tampilan interaktif, bisa digunakake minangka sketchboard ora mung, lan ngundhuh piranti lunak kabeh limo hiburan.Kanggo bocah-bocah, dheweke bisa nulis, nggambar lan sinau liwat Windows sisih, lan mesin sinau seluler lan ensiklopedia...

  • hz (1)
  • hz (2)
  • hz (3)
  • hz (4)
  • hz (5)
  • hz (6)