• 01

    terjangkau

    Kualitas tinggi kanthi rega sing terjangkau.

  • 02

    Aplikasi Wide

    Pamuter DVD Mobil, pamuter DVD mobil khusus, GPS mobil, monitor headrest mobil kanthi / tanpa pamuter DVD.

  • 03

    definisi tinggi

    Mesin ngolah gambar bermutu tinggi kanggo nambah kualitas gambar.

  • 04

    Kualitas swara sing apik

    Speaker stereo nyedhiyakake swara kanthi kualitas teater.

banner_img

Produk Anyar

  • Madeg ing
    2008

  • +

    Liwat 13 taun
    saka pengalaman

  • +

    Luwih saka 60
    karyawan

  • +

    negara ekspor

Napa Pilih Kita

  • Liwat 13 taun pengalaman

    Madeg ing taun 2008, perusahaan kami dadi korporasi bisnis global sing sukses kanthi kantor pusat sing ana ing Guangzhou lan kantor ing Chengdu China ...

  • Layanan tingkat pertama

    kita bisa kanthi sukses nyukupi kabutuhan pasar internasional kanthi rega kompetitif, kualitas, linuwih, pengiriman tepat waktu lan standar layanan paling dhuwur.

  • Reputasi dhuwur

    Kita darmabakti kanggo etika sumber sing akeh, karo pemasok sing wis pirang-pirang taun kerja sama, sing dipercaya gumantung karo kemampuan produksi sing berkualitas lan kuat.

Warta

  • Monitor mobil menehi perhatian marang pangopènan awak

    1. Pay manungsa waé kanggo njaga faktor lingkungan. Panggunaan lingkungan mesin pariwara bakal langsung mengaruhi panggunaan efek mesin iklan lan urip, yen lampu kasebut padhang banget, utawa uga lampu langsung, ing tangan siji mengaruhi komunikasi visual mesin pariwara, ...

  • Kepiye tampilan mobil dadi panas?

    1, disipasi panas kipas, cangkang lampu kanthi kipas umur dawa kanggo nguatake disipasi panas 2, panggunaan sirip aluminium, sing minangka cara umum disipasi panas, kanthi sirip aluminium minangka bagean saka cangkang kanggo nambah area pembuangan panas. 3. Hidrodinamika udara, nggunakake bentuk cangkang lampu, pro ...

  • Sawetara poin kudu digatekake nalika nggunakake tampilan kendaraan

    1, bagean layar kontak yaiku produk kaca, pinggiran kaca lan sudhut sing cukup landhep, instalasi kudu nganggo sarung tangan / sarung tangan 2. Bagean layar kontak yaiku kaca sing rapuh. Aja menehi pengaruh sing kuat ing layar kontak nalika nginstal. 3, fil layar kontak ...

  • hz (1)
  • hz (2)
  • hz (3)
  • hz (4)
  • hz (5)
  • hz (6)